Contracttrading.nl : oplossingen voor flexibel leasen
ContractTrading
Home
Hoe werkt het?
Aanbod zoeken
Plaats een auto
Veel gestelde vragen
Over ons

Over ons

Contracttrading.nl

Contracttrading.nl is een onafhankelijke B2B partner op de marktplaats voor leasecontracten. Contracttrading.nl bemiddelt bij overname van uw overbodig geworden leasecontract. 

Flexibiliteit is een alom gebruikt begrip, wat niet alleen noodzakelijk is voor uw bedrijf, maar zeker ook voor uw wagenpark. Op een professionele en heldere manier bieden wij u een efficiƫnte oplossing voor optimaal wagenparkbeheer. Door middel van leasetransfer, het ter overname aanbieden van een leasecontract, kunt u een flexibele invulling geven aan uw wagenpark. Contracttrading.nl is een marktgerichte organisatie, waarbij privacy en resultaatgericht werken vanzelfsprekend zijn.

Doelstelling

Wij bieden u de mogelijkheid de kosten van uw overbodige leasecontract zo laag mogelijk te houden. Dit is mogelijk door het leasecontract op te nemen in onze database, en volledig anoniem te presenteren op onze website. Indien een partij interesse heeft in een bepaald leasecontract, volstaat een reactie aan Contracttrading.nl. Wij zorgen er dan voor dat beide partijen met elkaar in contact worden gebracht. De afwikkeling van de transfer met de leasemaatschappij dient door de aanbiedende partij te geschieden.

 
Contact Algemene voorwaarden Privacy policy Copyright