Contracttrading.nl : oplossingen voor flexibel leasen
ContractTrading
Home
Hoe werkt het?
Aanbod zoeken
Plaats een auto
Veel gestelde vragen
Over ons

Onze aanpak

Aanbieden

Het aanbieden van uw leasecontract geschied volgens een eenvoudig 5-stappenplan. Om uw contract aan te bieden klik hier. Na het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u gevraagd een aantal gegevens in te voeren. Uiteraard worden deze gegevens vertrouwelijk behandeld, zie hiervoor onze privacy policy. Direct nadat het stappenplan is doorlopen, wordt uw contract opgenomen in onze database. De presentatie op de website vindt plaats binnen 24 uur. Wij bieden u de mogelijkheid om tevens maximaal 3 foto’s te plaatsen. Klik hier voor een overzicht van onze advertentietarieven. 

Reageren

Indien u interesse heeft in een bepaald contract, is het voldoende om op de “reageer”button te klikken. Na het invullen van een aantal noodzakelijke gegevens, wordt het reactieformulier door Contracttrading.nl verstuurd naar de aanbiedende partij. Deze zal vervolgens contact opnemen met de geïnteresseerde partij. Vanaf dat moment dient de aanbiedende partij de zaak verder af te wikkelen. 

Advertentietarieven

Contracttrading.nl biedt u de mogelijkheid om tegen relatief geringe kosten Uw leasecontract ter overname aan te bieden op onze website. Wij brengen het aanbod onder de aandacht van potentiële afnemers door gebruik te maken van doelgerichte media. 

De kosten voor het aanbieden van uw leasecontract per advertentie zijn als volgt :

Presentatie op de website gedurende 1 maand : € 75,-
Presentatie op de website gedurende 2 maanden : € 135,-
Presentatie op de website gedurende 3 maanden : € 180,-
Presentatie op de website gedurende 6 maanden : € 225,-
Tarieven voor meerdere plaatsingen op aanvraag info@contracttrading.nl

Advertenties welke voor 3 of 6 maanden geplaatst worden, zullen tevens regelmatig op de hoofdpagina verschijnen.
 

 
Contact Algemene voorwaarden Privacy policy Copyright